Heeft u behoefte aan wat begeleiding om u te helpen het ultieme café in Cafe World te bouwen? Nou, als je het ultieme café wilt bouwen en de #1 chef-kok onder al je vrienden wilt worden, moet je 2 dingen beheersen die je serveert Klanttevredenheid

Het runnen van uw café hangt bijna volledig af van het voedsel dat u serveert. De verschillende etenswaren die u kiest om u cafépunten en cafémunten te geven, waarmee u een level omhoog en nieuwe decoraties voor uw café kopen. Om uw inkomsten uit uw voedsel dat u wenst te koken voor uw klanten te maximaliseren, moet u weten welke voedingsmiddelen geeft u het beste rendement op uw investering.

Het is ook van cruciaal belang om het beste gebruik van uw tijd tijdens het koken van voedsel te maken. De beste optie om uw winst te maximaliseren is om een kookschema draaien rond de tijd die u besteedt op het internet te maken. Als u weet wat voedsel te koken voor uw klanten en maken het beste gebruik van de tijd met een kookschema, zult u in staat zijn om een dominerend café te bouwen in een mum van tijd.

Uw klanten tevreden houden is een groot deel van het bouwen van het ultieme café. Als uw klanten tevreden zijn, verhoogt u uw Buzz Rating. Uw Buzz Rating heeft direct invloed op het aantal klanten dat uw café binnenkomt, dus heeft invloed op uw verdienpotentieel. Om uw klanten tevreden te houden en uw Buzz Ratings hoog te houden, u 2 dingen doen:

Deze 2 dingen zijn cruciaal voor het behoud van een hoge Buzz Rating. Als u er niet in slaagt om een goede voorraad van voedsel te houden of voedsel aan uw klanten op tijd in werking te stellen, zullen zij in een daling in uw Het Overzicht van het Zoemen en uw het verdienen potentieel resulteren. Maar hoe weet ik precies welk voedsel ik moet koken en hoe ik mijn klanten tevreden kan stellen voor maximale inkomsten?